°C
dinsdag 23 juli 2024

Update Coronacijfers Hillegom 27-7

Update: 27 juli 2020

Hillegom – In het onderzoek naar de besmettingsuitbraak in de horecagelegenheid in Hillegom zijn er maandag twee nieuwe besmette personen bijgekomen die in de horecagelegenheid zijn geweest. Drie nieuwe besmette personen zijn erbij gekomen die contact met een van hen heeft gehad. De teller staat nu op 44. 33 positieven besmettingen in het café en 11 erbuiten.

Bron- en contactonderzoek in volle gang

De GGD monitort in het contactonderzoek alle nauwe contacten van deze besmette personen. Een nauw contact wil zeggen dat je met een besmet persoon contact hebt gehad op minder dan 1.5 meter en langer dan 15 minuten. Je hebt dan een hogere kans om ziek te worden en daarom word je gevraagd om twee weken in thuisquarantaine te gaan en bij klachten je te laten testen. De GGD zet het bron- en contactonderzoek de komende tijd voort, dit kan nog nieuwe besmettingen aan het licht brengen.

meer informatie: https://ggdhm.nl/nieuws/item/nieuws/coronabesmettingen-in-hillegom-toename-besmettingen

Aankomende evenementen

Lees ook: