°C
zondag 14 juli 2024

SDO korfbal organiseert leuke zomeractiviteiten

Hillegom – SDO korfbal heeft elke donderdag van deze schoolvakantie een leuk, gratis, zomerprogramma voor je georganiseerd. Voor kinderen van 6 t/m 12 zal SDO van 18:30 tot 20:00 een leuk sport en spel evenement organiseren. Het is niet nodig om te kunnen korfballen en je hoeft ook geen lid te zijn. 

Trainers van de sportopleidingen in de regio hebben een programma gemaakt zodat je deze zomer je op de donderdagavonden niet hoeft te vervelen. Met balsporten, waterpret, spelletjes en actie maken we van deze zomer een onvergetelijke zomer. Het programma vind je hier: www.facebook.com/sdohillegom

Lees ook: Loop je eigen Hillegomse Avond4daagse deze zomer.

Leuk weetje: Kom je 3x (we gebruiken een stempelkaartje) dan loot je mee voor een leuk sportief cadeau…

Ons adres: Stationsweg 45, 2182 BA Hillegom – Naast “Sport Plaza”

Overzicht van de activiteiten van SDO Korfbal Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: