°C
maandag 15 juli 2024

Wethouder van Rijn opent nieuwe BoBizzNizz-studio

Hillegom – Wethouder Jan van Rijn heeft 24 juni de nieuwe studio van het zakenradioprogramma BoBizzNizz officieel geopend. Onder toeziend oog van het programmateam, vaste deskundigen en enkele sponsors die de verhuizing mogelijk maakten, knipte hij het lint en kon het programma van start.

Door de intelligente lockdown op 15 maart was het team 3 maanden lang gedwongen om buiten de reguliere studio van Bollenstreek Omroep de ondernemende gasten telefonisch in de uitzending te halen. Die periode zonder het gebruikelijke tafelgesprek is nu voorbij.

Wethouder Jan van Rijn van Hillegom vond in zijn gemeente een nieuwe locatie voor het team. Hij benaderde Rabobank-directeur Paul Groen, die graag een ruimte in zijn bankgebouw aanbood: “wij hoefden niet lang na te denken. Deze studio past prima in ons pand”. Presentator Dennis van der Voort daarover: “al enige tijd hadden wij beschikking over eigen studio-apparatuur, maar nog geen locatie. Het aanbod van wethouder Van Rijn en directeur Groen kwam ook als geroepen. Wij zijn er zeer dankbaar voor!”.

Vanavond is de uitzending van BoBizzNizz voor het eerst live gemaakt vanuit Hillegom. Met gasten en in complete teambezetting dus met presentatoren Dennis van der Voort, Joep Derksen en Esther den Hertog, regisseur John van der Tol en technicus Peter Kapel.

De uitzending is terug te luisteren, online via www.soundcloud.com/bobizznizz. Voor meer informatie: www.bobizznizz.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: