°C
zaterdag 13 juli 2024

Bevrijdingsboek voor Hillegomse veteranen

Hillegom – Elk jaar worden de Hillegomse veteranen in het zonnetje gezet met veteranendag. Door de coronamaatregelen kan alles op het gemeentehuis niet doorgaan. Toch wil de gemeente de veteranen ook dit jaar in het zonnetje zetten, daarom krijgen alle veteranen het boek ‘De bevrijding volgens ooggetuigen’ met een brief van de burgemeester. Veteraan de heer Van Hulzen kreeg als eerste het boek uit handen van burgemeester Van Erk.

Het boek ‘De bevrijding volgens ooggetuigen’ beschrijft 45 persoonlijke verhalen van Zuid-Hollanders. Op de voorkant staat ook een foto die de Hillegommer Frans Out had gemaakt. Het book is samengesteld door het Erfgoedhuis Zuid-Holland: https://www.erfgoedhuis-zh.nl/ooggetuigen.

Foto: Remco Out

Aankomende evenementen

Lees ook: