°C
woensdag 17 juli 2024

Nieuwe naam voor Hillegomse Houtgroep

Hillegom – De Hillegomse Houtgroep krijgt per 1 juni een nieuwe naam. Het bedrijf met vestigingen in Den Helder, Wassenaar, Zierikzee en Hillegom gaat verder als ‘De Hillegomse’. Daarmee wordt gekozen voor meer duidelijkheid en komt een einde aan de verschillende handelsnamen waarmee de afgelopen jaren naar buiten werd getreden.

Voor directeur-eigenaar Pieter de Vreugd, achterkleinzoon van de oprichter, is de naamsverandering een logische stap. “In 1910 zijn we begonnen als een kleine houthandel aan de 3e Loosterweg in Hillegom. In de loop van de tijd is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een solide, financieel gezond bedrijf met vier vestigingen en meer dan vijftig bevlogen medewerkers. Dat de vestigingen in Den Helder, Wassenaar, Zierikzee en Hillegom nu allemaal verdergaan als ‘De Hillegomse’ zal voor iedereen wel even wennen zijn, maar biedt ook nieuw elan.”

Lees ook: T-shirt voor leden Speeltuin Weerestein

De afgelopen periode is achter de schermen hard gewerkt om de naams- en logoverandering in alle vestigingen door te voeren en uitingen als website en briefpapier aan te passen. Voor ‘De Hillegomse’ liggen er nu kansen om verder te bouwen aan de naamsbekendheid van het bedrijf en haar producten en diensten. De ZZP’ers, aannemers, timmerfabrieken en fabrikanten van houtskeletbouw, die ‘De Hillegomse’ tot haar vaste klantenkring mag rekenen, weten dat het assortiment veel verder gaat dan de verkoop van hout. Zij kunnen er terecht voor alle bouwmaterialen. Voor hen verandert slechts de naam en blijven de service, bereikbaarheid en contactpersonen gelijk. Na de toekenning in 2010 van het predicaat Hofleverancier voegt het Hillegomse familiebedrijf met deze stap een nieuw hoofdstuk toe aan haar rijke traditie. Meer weten? Ga naar www.dehillegomse.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: