°C
dinsdag 16 juli 2024

Theater bij Bloemswaard

Hillegom – Op 20 mei werden de bewoners en medewerkers van Bloemswaard verrast met een buitenoptreden van Theaterschool Teylingen. Om een steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd, heeft Theaterschool Teylingen een gratis voorstelling gemaakt voor mensen die wonen en werken in zorginstellingen. Op 25 maart gaven de artiesten hun eerste optreden in Noordwijk. Twee maanden en achtenveertig voorstellingen(!) later, mochten de bewoners en medewerkers van Bloemswaard van de voorstelling ‘Ik Heb Je Lief’ genieten.

Lees ook: HOZO: een leuk werk- en leerbedrijf in de zorg

Drie ervaren leerlingen van de theaterschool brachten voor de entree van Bloemswaard al dansend een verzameling liedjes uit musicals en songfestivalnummers ten gehore. De bewoners van Bloemswaard, die het optreden vanuit hun appartementen en het restaurant aanschouwden, waren erg blij met de afleiding en dolenthousiast over het optreden. Ook nieuwsgierige voorbijgangers bleven even staan kijken en luisteren naar het bonte gezelschap.

Aankomende evenementen

Lees ook: