°C
dinsdag 23 juli 2024

Unieke ondertekening convenant Hillegom Marketing

Hillegom – Hoe onderteken je virtueel een document? Dat demonstreert de gemeente Hillegom samen met Stichting Hillegom Marketing op woensdag 20 mei om 16.00 uur. Tijdens de 5de virtuele netwerkbijeenkomst van Meerbusiness tekenen wethouder Jan van Rijn en voorzitter Frans van der Riet het convenant waarmee de samenwerking tussen gemeente Hillegom en Stichting Hillegom Marketing wordt bezegeld. De laatste formele handeling doet ieder vanachter zijn eigen beeldscherm en wordt gevolgd door een online toost.

Ondertekening convenant Hillegom Marketing

Er is voldoende aanleiding om trots te zijn op onze gemeente. Hillegom is een aantrekkelijk dorp en gastvrije gemeente voor bezoekers, bewoners en ondernemers. Hier is in de voorbije jaren fors in geïnvesteerd. Hillegom beschikt over hoogkwalitatieve voorzieningen zoals sportaccommodaties en scholen, prachtige woonlocaties en een aantrekkelijke publieke ruimte.

Trots op Hillegom

Gemeente Hillegom heeft zich onder meer via het coalitieakkoord ‘samen meer bereiken’ uitgesproken voor vergroten van trots op de kwaliteit van onze gemeente. In het voorjaar van 2019 is de intentieovereenkomst ‘Heerlijk Hillegom op weg naar de toekomst’ getekend. Ondernemers, overheid en maatschappelijke partners committeerden zich hiermee aan een aantal ambities voor de komende jaren. Het uitdragen van de kwaliteit van het dorp en het vergroten van de trots op het dorp is daar een van.

Stichting Hillegom Marketing voert deze ambitie uit, de positieve beleving van, en trots op Hillegom te stimuleren en Hillegom zowel lokaal als regionaal te promoten. De gemeente draagt hieraan bij door Stichting Hillegom Marketing financieel te ondersteunen. Afspraken over de financiële bijdrage zijn vastgelegd in het convenant voor de periode 2020 – 2021 dat op 20 mei 2020 wordt ondertekend.

Aankomende evenementen

Lees ook: