°C
donderdag 25 juli 2024

SV HILLEGOM WERKT MEE AAN ACTIE ‘HILLEGOM SCHOON 2020’

Hillegom – Afgelopen zaterdagochtend stonden 45 jongens en meisjes met 12 begeleiders van SV Hillegom in de startblokken om mee te werken aan de actie ‘Hillegom schoon 2020’. In totaal zal de jeugd van SV Hillegom vier zaterdagochtenden aan deze actie meewerken. De heer Willem Schniedewind, die deze actie begeleid namens De Meerlanden, kwam niet zoals wij gewend zijn met de auto, maar kwam geruisloos aanrijden in de nieuwe elektrische scooter Tripl Urban Cargo. De Meerlanden heeft deze elektrische scooter onlangs aangeschaft.

Na wat informatie te hebben gekregen kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties. De locaties rond SV Hillegom, Centrum, Brouwerkwartier, Meer & Dorp I en II zijn schoongemaakt. De meisjes en jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid rommel langs de weg. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind. De meisjes en jongens kregen na het harde werken iets te drinken en als de kantine weer open is van SV Hillegom krijgen de kinderen nog een lekker patatje. Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij SV Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: