°C
zaterdag 13 juli 2024

College Hillegom bedankt medewerkers in de zorg

Hillegom – Collegeleden brachten op de Dag van de Zorg een bloemetje bij zorginstanties in Hillegom. Zij wilden de medewerkers bedanken voor hun inzet in deze moeilijk tijd. En ze een hart onder de riem steken.

Het college laat weten dit jaar de medewerkers in de zorg extra te willen bedanken. Zij spreken hun waardering uit voor het werk dat deze medewerkers de afgelopen weken verzet hebben. Maar ook voor de manier waarop zij om gaan met het stille verdriet, de eenzaamheid en de zorgen, waarmee zij geconfronteerd worden. Het college ziet dat en wil alle medewerkers in de zorg laten weten dat zij geweldig werk doen.

Lees ook: HOZO: een leuk werk- en leerbedrijf in de zorg

Wethouder Karin Hoekstra bezocht Het Raamwerk en ’s Heeren Loo. Wethouder Fred van Trigt bracht een bezoek aan de Bollenstroom.

Aankomende evenementen

Lees ook: