Digitale workshop werkende mantelzorgers

Hillegom – WelzijnsKompas Hillegom-Lisse organiseert samen met de Stichting Werk&Mantelzorg een workshop voor werkende mantelzorgers op 2 en 9 juni 2020. De workshop wordt digitaal gegeven zodat deze vanuit huis gevolgd kan worden. Uiteraard met de nodige instructies en uitleg.

Advertentie

Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld! Gemiddeld 1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Maar hoe wordt dit op een gezonde manier gedaan?

Lees ook: Bezorgen tijdens corona

Hoe worden zorgtaken thuis gecombineerd met de verantwoordelijkheden op de werkvloer en hoe houdt men een gezonde balans? Van welke (wettelijke) regelingen en ondersteuning kan er gebruik gemaakt worden? Hoe wordt hierover in gesprek gegaan met de leidinggevende? Over al deze onderwerpen gaat deze workshop. Er is kennisoverdracht, men krijgt handvatten aangereikt en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, vragen en tips.

De workshop vindt plaats op dinsdag 2 en 9 juni 2020 van 19.30 tot 21.30 uur. Digitale inloop vanaf 19.00 uur, thuis vanachter de eigen computer of laptop. Er kunnen maximaal 15 mantelzorgers deelnemen. Aanmelden kan tot 26 mei 2020.

Voor aanmelding of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marjon Wagemans WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100/ mantelzorg@welzijnskompas.nl