°C
dinsdag 16 juli 2024

20.000 bezoekers in maart op Hillegom Online

Hillegom – In maart hebben 20.209 mensen de nieuwswebsite Hillegom Online bezocht voor het Hillegomse nieuws. Er waren weinig fotoreportages van evenementen door de coronacrisis, maar veel mensen wisten de website te vinden voor al het nieuws over onder andere de coronamaatregelen.

De vrijwilligers van Hillegom Online zorgen ook in deze tijd dat de website up-to-date blijft met het Hillegomse nieuws. De fotografen hebben nu geen evenementen om te fotograferen, maar gaan nu op pad om mooie foto’s van Hillegom te maken. Zo is er tussen al het nieuws ook nog iets moois te zien. “We beseffen met alle vrijwilligers dat veel mensen Hillegom Online gebruiken als hun nieuwsmedium en daarom zorgen we ook dat we alles zo snel en goed mogelijk plaatsen. Dankzij alle vrijwilligers lukt dat ook nog steeds”, laat hoofdredacteur Barry Out weten. Ook wil Hillegom Online graag Hillegom en Hillegommers helpen. Zo is de pagina Bezorgen tijdens Corona opgestart. Hier staan alle Hillegomse bedrijven op die nu ook thuis bezorgen en zo kunnen Hillegommers deze bedrijven de coronacrisis door helpen.

Persberichten en tips
Hillegom Online heeft een grote groep vrijwilligers die helpen met het nieuws te verzamelen, maar het meeste nieuws komt via persberichten of tips van Hillegommers binnen. Tips en persberichten kunnen gestuurd worden naar redactie@hillegomonline.nl. De redactie bekijkt dan of het bij het nieuws of in de Hillegom agenda komt te staan.

Adverteren
Hillegom Online draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Toch worden er flink wat kosten gemaakt om Hillegom Online draaiende te houden. Er kan daarom op Hillegom Online geadverteerd worden. Dit kan op onze homepage, bij berichten en op onze sociale media. Voor meer informatie kan gemaild worden naar: redactie@hillegomonline.nl. Zo steun je Hillegom Online en bereik je zelf een grote doelgroep.

Aankomende evenementen

Lees ook: