°C
donderdag 25 juli 2024

Poging ramkraak op juwelier Roeland

Hillegom – In de vroege ochtend van woensdag 22 april 2020 rond 05.05 uur ontving de politie een melding. Aan de Hoofdstraat in Hillegom zou met een auto tegen de gevel van juwelier Roeland zijn gereden. Mogelijk was er sprake van een ramkraak. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Kort voordat de grijskleurige bestelauto tegen het rolluik reed zagen getuigen meerdere personen bij de auto staan. De poging om het pand binnen te komen mislukte. Daarna liepen vier personen in de richting van de Meerstraat waar zij op twee scooters stapten en zijn gevlucht.

Uit onderzoek is gebleken dat de grijskleurige bestelauto eerder in de nacht van 22 april is weggenomen in de omgeving van de Marconistraat in Hillegom.

Getuigenoproep
De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Meerstraat of de Marconistraat? Of heeft u andere informatie wat het onderzoek verder kan helpen, bijvoorbeeld camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Eerdere schade bij Roeland
In de nacht van 26 februari was er aan de overkant van de juwelier een plofkraak op de pinautomaat. Ook de juwelier had veel schade door de klap en puin dat rond vloog. De schade was net gerepareerd.

Aankomende evenementen

Lees ook: