°C
woensdag 24 juli 2024

1 april: Hillegom Online gaat krant uitbrengen

Hillegom – Dit jaar bestaat Hillegom Online al tien jaar. Dat viert de Hillegomse nieuwswebsite elke maand met iets nieuws. Voor deze maand maakt Hillegom Online bekend om een wekelijkse krant uit te brengen, genaamd: Hillegom Offline.

Op deze manier wil de organisatie langer bij het nieuws stil staan en de mooie fotoreportages ook beschikbaar maken voor mensen zonder computer. Barry Out, hoofdredacteur Hillegom Online, is enthousiast over deze vernieuwing: “We horen nog steeds vaak dat mensen Hillegom Online niet kennen. Dat komt ook voor een deel doordat mensen geen computer hebben. Op deze manier kunnen ze toch onze mooie fotoreportages zien. Ook vinden kinderen het leukste om zichzelf in een krant terug te zien. Dat kan nu dan ook met de foto’s die onze vrijwilligers maken!”

Bijzondere verspreiding
Hillegom Online gaat de krant niet huis-aan-huis bezorgen. “We vinden dat niet een duurzame manier van nieuws verspreiden. Anders liggen we straks onder in de kattenbak. De kranten komen op verschillende plekken in Hillegom te liggen. Dan kan je denken aan de bejaardentehuizen, bibliotheek, gemeentehuis en de supermarken”, vertelt Out tevreden. De nieuwsorganisatie komt ook met een bijzondere bezorgservice! Je kan je aanmelden en dan wordt de krant toch door een van onze vrijwilligers bij jou thuis in de brievenbus gedaan.

Speciale bezorging eerste exemplaar
Het eerste exemplaar wordt alleen bij onze trouwe volgers bezorgd. Dit exemplaar staat vol met nieuws en reportages van tien jaar Hillegom Online. Ook staan er interviews in met de mensen achter Hillegom Online. Meld je nu aan en ontvang het eerste exemplaar bij jou in bus!

Aankomende evenementen

Lees ook: