°C
zaterdag 13 juli 2024

Welzijnskompas zoekt hulpbieders en hulpvragers

Hillegom – Wil je iemand helpen of heb je hulp nodig in deze tijd? Dan kan Welzijnskompas helpen. Zij koppelen de hulpbieders en hulpvragers aan elkaar, zodat iedereen de juiste hulp kan krijgen. Je kan contact opnemen met WelzijnsKompas via tel. 0252 7570 tussen 9.00 en 16.00 uur of via mail info@welzijnskompas.nl.

WelzijnsKompas roept vooral oudere mensen of mensen met een beperking die de deur niet uit kunnen of durven, en een klein sociaal netwerk hebben, op om contact op te nemen. Wat kan WelzijnsKompas betekenen? Zij kunnen een hulpvraag koppelen aan een vrijwilliger om bijvoorbeeld telefonisch een praatje te maken of boodschappen te doen. Als er mensen zijn die hulp willen aanbieden? Ook zij zijn van harte uitgenodigd om contact op te nemen met WelzijnsKompas.

Flyer Welzijnskompas

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Hillegom? Volg Hillegom Online op Facebook!

Aankomende evenementen

Lees ook: