°C
maandag 15 juli 2024

Goed nieuws delen bij Open Hof Hillegom

Hillegom – Zondag 16 februari om 10.30 uur houdt Open Hof haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Ben je benieuwd en vind je het leuk om een samenkomst in Open Hof bij te wonen? Je bent van harte welkom!

Misschien vraag je je wel eens af waarom christenen zo graag over hun geloof vertellen. ‘Ze willen me vast bekeren’, hoor ik je al denken. Alsof het een wedstrijdje onder christenen zou zijn wie de meeste mensen zover krijgt. De werkelijkheid ligt wat anders. De meeste christenen zijn blij dat ze God kennen, over hem kunnen leren en dat samen met andere mensen in de kerk.. dat vertellen ze graag aan iedereen! Komende zondag gaat het in Open Hof over het delen van goed nieuws, namelijk Gods liefde. Nico Geerstema spreekt over dit thema en zal uitleggen waarom het delen van Gods liefde zo goed is. Je bent van harte welkom om langs te komen!

Lees ook: Hulp bij belastingaangifte

Open Hof is de laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap. Er is een creche en kinderprogramma voor de kids. Voor meer informatie: www.openhof.com

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Hillegom? Volg Hillegom Online op Facebook!

Aankomende evenementen

Lees ook: