°C
dinsdag 23 juli 2024

Peuterbieb in de Bibliotheek

Hillegom – Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal. Op woensdag 12 februari zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) om te luisteren, spelen en dansen. We beginnen om half elf. De toegang is gratis, maar reserveer wel een kaartje voor jou en je peuter via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Neem na afloop gezellig een hele stapel boeken mee naar huis voor nog meer (voor)leesplezier.

De basis voor lezen en leesplezier wordt al in de eerste levensjaren gelegd. Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar. 

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Woensdag 12 februari  | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 | Peuters en hun (groot)ouders of oppassen

Aankomende evenementen

Lees ook: