°C
dinsdag 23 juli 2024

Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Hillegom

Hillegom – Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er van 22 januari tot en met 1 februari De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen te bevorderen. Kleintjes en hun (groot)ouders zijn van harte welkom bij twee leuke activiteiten in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Reserveer voor het voorleesontbijt per persoon een gratis kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Het Nationale Voorleesontbijt voor peuters

De Nationale Voorleesdagen starten altijd met het Nationale Voorleesontbijt. Kom lekker ontbijten in de bieb en luister naar een leuk verhaal! Wethouder Fred van Trigt leest voor uit het Prentenboek van het Jaar 2020, Moppereend, geschreven door Joyce Dunbar en geïllustreerd door Petr Horáček. Zin in zo’n verhaal met een ontbijtje? Je bent van harte welkom! Meld je snel aan en vergeet niet je biebkaart mee te nemen, dan kun je na het ontbijt gelijk een flinke stapel boeken mee naar huis nemen. Woensdag 22 januari | 09:15 – 10:15 uur | Gratis; reserveren noodzakelijk de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 | Voor peuters en hun (groot)ouders

Voorleesuurtje

Kom je tijdens de Nationale Voorleesdagen naar het voorleesuurtje? We lezen voor uit het prachtige prentenboek Moppereend . Kom gezellig met je kind luisteren naar dit leuke verhaal met prachtige tekeningen. Je kunt om 15:00 uur gewoon binnenlopen. Woensdag 22 januari | 15:00 – 15:30 uur | Gratis de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 | Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Lees ook: FitTest 60+ voor Hillegomse senioren

Lid worden

Alle kinderen van 0 tot 6 jaar kunnen tijdens De Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de Bibliotheek. Ze krijgen het knuffeleendje Moppereend cadeau. Ook zijn er geen inschrijfkosten.

Kijk voor uitgebreide informatie en reserveren op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: