°C
zaterdag 13 juli 2024

Hammondkwartet Sneaky Sneakerz! in Jazzclub Perdido

Hillegom – Zaterdag 18 januari staat het kwartet Sneaky Sneakerz! op het podium van Jazzclub Perdido. Vier, in binnen- en buitenland spelende, ervaren rotten uit de Amsterdamse en Haarlemse jazzscene brengen een ode aan hun helden als Gene Ammons, Sonny Rollins, Milt Buckner en Dr. Lonnie Smith.

In klassieke jazzbezetting van tenorsax, hammondorgel, gitaar en drums brengen ze een voor 96% eigen geschreven jazzy repertoire, dat bestaat uit Souljazz, Surf, Calypso en vette shuffles.

Het vuige orgel en de virtuoze voeten van Elvis Sergo, de warme en scheurende sax van Thomas Streutgers, de heldere lijnen van Florian Hierdeis en de extreme swing van Maarten Kruijswijk zijn onweerstaanbaar en staan garant voor een swingende, energieke en dansbare mix.

Kaarten à €15,00 zijn te reserveren via reserveren@perdido.nl, in de voorverkoop verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers of voor de aanvang van het concert aan de zaal. Aanvang 20.30 uur, Theater Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom. 

Aankomende evenementen

Lees ook: