°C
maandag 15 juli 2024

Doneer je haar voor een kinderpruik

Nieuw-Vennep – Klaar met je lange haar, doneer het voor een kinderpruik op Wereldkankerdag (4 februari 2020) tussen 13-17 uur bij Adamas Inloophuis. 

Doneer je haar
Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Een haarwerk kan ervoor zorgen dat dit kind zich in elk geval aan de buitenkant niet anders voelt dan leeftijdgenootjes. Stichting Haarwensen maakt voor deze kinderen pruiken met echt haar. Wil jij jouw haar hieraan doneren? Tijdens Wereldkankerdag op 4 februari, tussen 13:00 – 17:00 staan bij Adamas kappers klaar om je lange lokken te knippen en je een gratis nieuwe coupe te geven. 

Demi is blij met haar pruik
“Hallo ik ben Demi en ik ben 18 jaar oud. Dit jaar heb ik mijn derde haarwerk gekregen. Ik heb namelijk Alopecia sinds ik klein ben waardoor mijn haar uitvalt. Zoals altijd is hij weer super mooi!! Mijn eigen haar is heel erg donker geworden dus ik heb ook een wat donkerder haarwerk gekozen. Ik wil Stichting Haarwensen en natuurlijk alle donateurs ontzettend erg bedanken voor alles!” 

Maak met jouw staart een ander blij
Verleden jaar konden wij stichting Haarwensen blij maken met 12 staarten. Zit jouw staart (minimaal 30 cm en niet geverfd) daar dit jaar ook bij? 

Waar: Adamas Inloophuis, Eugenie Previnaireweg 61, Nieuw-Vennep
Wanneer:
 op 4 februari Wereldkankerdag
Tijd: tussen 13 – 17 uur. 
Aanmelden en meer info: www.adamas-inloophuis.nl/doneerjehaar voor meest gestelde vragen www.haarwensen.nl/faq

Over het Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300.000,- nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.

Aankomende evenementen

Lees ook: