°C
dinsdag 23 juli 2024

Bruidswinkel The Wedding Woman in Hillegom

Hillegom – Zaterdag 21 december opent Paola Beijersbergen van Henegouwen (26) haar bruidswinkel The Wedding Woman aan de Hoofdstraat in Hillegom. Burgemeester Arie van Erk zal samen met de eigenaresse de bruidswinkel openen.

Paola Beijersbergen van Henegouwen: “Toen de kans zich voordeed om een bestaande zaak en collectie over te nemen, heb ik met mijn moeder besloten dit samenwerkingsavontuur aan te gaan. Mijn passie voor deze prachtige jurken komt namelijk door haar.”

Aantrekkingskracht

Een bruidswinkel The Wedding Woman trekt klanten uit heel de regio. The Wedding Woman wil dan ook graag een aanvulling zijn op het winkelaanbod in het Hillegomse centrum. En met het mooie pand aan de Hoofdstraat 63 gaat dat zeker lukken.

Lees ook: Het Van Nispenpark krijgt steeds meer vorm nu de paden er ook liggen

Betaalbaar en persoonlijke aandacht

Paola begeleidt graag de bruiden in hun zoektocht naar een jurk voor één van de mooiste dagen in hun leven. De jurken zijn betaalbaar, alle jurken zijn niet meer dan €1500,-. Bovendien wordt de jurk op professionele wijze op maat gemaakt door een ervaren coupeuse. De winkel is open op afspraak. “Zo is er altijd maar één bruid met aanhang in de winkel en krijgt zij alle aandacht die zij verdient. The Wedding Woman staat voor persoonlijke aandacht en maatwerk. En alle bruiden die in januari 2020 een vrijblijvende afspraak inplannen krijgen op hun gekochte jurk 10% openingskorting!”

Aankomende evenementen

Lees ook: