Levend Kerstverhaal

1 min leestijd

Hillegom – Tijdens de Kerstfair in Hillegom op zaterdag 14 december organiseren de Samenwerkende Kerken in Hillegom een levend Kerstverhaal. Er lopen personen van meer dan 2000 jaar geleden over deKerstfair! Zij lopen in de Hoofdstraat van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur om stukjes uit het Kerstverhaal te vertellen.

Jozef en Maria bijvoorbeeld, maar ook soldaten van de Keizer en de herders. Voor de kinderen is er een Kerst-speurtocht! Van de eerste persoon uit het Kerstverhaal die ze tegenkomen krijgen ze een stempelkaart. Daarna struinen ze de Kerstfair af om ook de andere personen te vinden. Van al deze personen krijgen ze een stempel op de kaart. Is de stempelkaart vol dan weet je precies hoe het Kerstverhaal afloopt! In de herberg uit die tijd, tussen Bakker van Maanen en Nissacafé, is er wat lekkers voor iedereen. En daar kun je ook zelf een schaap scheren!