°C
zondag 14 juli 2024

Pro Wrestling Holland keert terug naar Hillegom!

Hillegom – Zin in een live show gevuld met actie en entertainment? Kom naar Pro Wrestling Holland! Op 22 december PWH live in OJC Solution, Hillegom. Deze laatste show van 2019 vindt plaats vlak voor kerst en belooft daarom een extra feestelijke editie te worden. Tijdens de shows van 2 uur zijn toffe matches met bekende worstelaars uit Nederland en ver daarbuiten te zien.

Er zijn 1-on-1 matches, tag team matches en andere matches met speciale regels. Alles draait om de felbegeerde titels, de PWH Championship, PWH TV Title en de PWH Tag Team Championship.

Pro Wrestling Holland

Pro Wrestling Holland bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste promotie van pro wrestling in Nederland. De shows zijn internationaal bekend en geschikt voor iedereen. Bij PWH draait de show om jou! Jij bent onderdeel van de actie. Bij PWH ontmoeten wrestling fans, gezinnen en vrienden elkaar. Uiteraard staat wrestling centraal en is de PWH ring het middelpunt van de actie. In de zaal staat de ring waar de worstelaars, die het tegen elkaar opnemen, één voor één op spectaculaire wijze hun entree maken.

De Academy Shows

De Academy Shows zijn bij de vaste fans inmiddels een begrip. Voor de derde keer zullen de talenten uit hun eigen kweekvijver de show vullen. De PWH Academy traint elke week de worstelaars van de toekomst. Dit is hun moment om te laten zien wat ze in huis hebben. Zij nemen het op tegen elkaar of verdienen een kans om het tegen een bekende worstelaar op te nemen. Dit is een show die je niet mag missen!

Lees ook: De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s, doet u mee?

Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten slechts 10 euro. Bij de locatie (OJC Solution) is een ruime, gratis parkeergelegenheid. Via www.prowrestlingholland.nl is meer informatie te vinden of volg PWH op social media. We zien je daar!

Aankomende evenementen

Lees ook: