HOZO start Zorginformatiepunt

1 min leestijd

Hillegom – Met ingang van 1 januari 2020 start HOZO het Zorginformatiepunt. Het Zorginformatiepunt wordt bemand door de wijkverpleegkundigen van HOZO. Iedereen die vragen heeft over zorg, mantelzorg en diensten van HOZO en andere zorggerelateerde zaken kan bij het informatiepunt terecht. De wijkverpleegkundigen zullen bezoekers informeren, adviseren en zo nodig doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

HOZO start dit initiatief, omdat steeds meer mensen hun weg niet weten te vinden in het oerwoud van regels en instanties rondom zorg en ondersteuning. Met het Zorginformatiepunt hoopt HOZO deze mensen op weg te helpen. Zodat zij op de juiste plek terechtkomen.

Lees ook: Sinterklaas-nieuws 2019.

Om het informatiepunt voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, zal de wijkverpleegkundige afwisselend in Dienstencentrum Elsbroek en in Parkwijk aanwezig zijn. De dagen en tijden waarop men bij het Zorginformatiepunt terecht kan, maakt HOZO binnenkort bekend.

Voor meer informatie: www.hozo.nl, info@hozo.nl of 0252 – 576 500.