°C
zaterdag 13 juli 2024

Het Alzheimer Café in Bloemswaard

Hillegom – Het Alzheimer Café wordt op dinsdag 19 november gehouden in de grote zaal van Bloemswaard, Garbialaan 3 te Hillegom. Het onderwerp van deze avond is ‘hulpmiddelen om zo lang mogelijk veilig te wonen’. Ook met dementie kun je prettig zelfstandig leven met zo min mogelijk zorgen. Dat vraagt soms om nieuwe oplossingen als dat niet meer veilig alleen kan.

Lees ook: Computerhulp bij Open Hof.

Het Alzheimer Café

Er zijn tegenwoordig veel technische hulpmiddelen die men daarvoor kunt gebruiken. Denk aan speciale telefoons, lampen, praatkastjes, bellen, gps- trackers, afstandsbedieningen. Een deskundige geeft deze avond informatie over goede en betaalbare technische hulpmiddelen. Ook wel domotica genoemd. Het Alzheimer Café is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie, zorgverleners en andere belangstellenden. De toegang is gratis inclusief consumpties. Iedereen is van harte welkom in de grote zaal van Bloemswaard. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: