Feedback geven bij Open Hof Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Zondag 17 november om 10.30 uur houdt Open Hof haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Loop gerust eens binnen, iedereen is welkom!’. Deze samenkomst behandelt het thema ‘feedback geven’. Wanneer heb jij iemand voor het laatst feedback gegeven?

Lees ook: Computerhulp bij Open Hof.

Wanneer het handelen van een ander jou heel blij, of misschien juist boos en gefrustreerd maakt, is het goed om dat terug te geven. Dat noemen we feedback. Nu is de kunst natuurlijk om goed feedback te geven, maar hoe doe je dat? Komende zondag spreekt Andries Bakker in Open Hof over dit thema, naar aanleiding van de Bijbeltekst ‘Maak van je hart geen moordkuil’. Het belooft een mooie samenkomst te worden. De band Delight, uit Noordwijk, zal het muzikale deel verzorgen. Je bent van harte welkom om erbij te zijn! Open Hof is de laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap aan de Raadhuisstraat. Er is een creche en kinderprogramma voor de kids. Voor meer informatie: www.openhof.com