Festival der Ontmoeting zaterdag 12 oktober in de Kulturele Raad

Hillegom – WelzijnsKompas organiseert i.s.m. Bewust Bollenstreek het Festival der Ontmoeting op zaterdag 12 oktober in de Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 Hillegom. De deuren van de Kulturele Raad gaan om 11:00 uur open. Wees er op tijd bij want de feestelijke opening om 11:15 uur met live muziek van Birkit Rietveld en wethouder Fred van Trigt is er een om niet te missen.  

Advertentie

Festival der Ontmoeting

Na de opening volgen interessante sprekers, zij vertellen over wat ontmoeting en elkaar zien voor hen betekent. Mooie workshops gaan vanaf 12:45 uur van start. De workshop worden verzorgd door de dames van Bewust Bollenstreek, te weten: Angela Roelen, Petra Meiburg, Angélique van der Zijden, Annette Damman en Petra Turkenburg.

Workshops, modeshows en nog veel meer

Naast de workshops zijn er tal van activiteiten. Zin in een korte documentaire, een bordspel, handwerken of een blije kei schilderen? Er is voor ieder wat wils! Jolijn van Lemon Hill verzorgt om 14:30 uur een modeshow. Tijdens de modeshow worden 11 deelnemers extra in het zonnetje gezet. Daarna volgt de veiling mooie ontmoetingen, waarbij mooie ontmoetingen onder de hamer gaan. Het bieden gaat niet middels geld, maar door zelf een ontmoeting in te brengen voor de veiling. We sluiten het festival af met lekkere hapjes en live muziek van Jazzam.

Kinderactiviteiten

Voor kinderen zijn er tijdens het Festival der Ontmoeting van 11:30-14:30 uur ook allerlei leuke activiteiten. De kinderactivititeiten worden o.a. verzorgd door Lotty van kinderwinkel Toost. Bij Marieke Smits van De Kindercoachbus kunnen kinderen in haar stoere bus deelnemen voor een Power Up theekransje. Voor een muzikaal feestje kunnen (groot-)ouders met hun peuters om 11:30 en 12:30 uur aanschuiven bij de workshop verzorgd Nadine Stolk van De Hillegomse Muziekschool. Uiteraard zal er ook schmink zijn om de kinderen om te toveren in prinsessen en kleurrijke dieren.

Lees ook: Word welzijnscoach voor Welzijn op Recept.

Een dag vol ontmoetingen

Het wordt een dag waarop mooie ontmoetingen centraal staan en iedereen écht gezien wordt. Bezoek het Festival der Ontmoeting en ga met een lach op het gezicht en vol inspiratie weer naar huis. Wij nodigen iedereen, zowel jong als oud, uit om zaterdag 12 oktober van 11.00 uur – 16.00 uur dit festival te bezoeken. Deelname is gratis en dit geldt ook voor de koffie en thee. Neem je eigen lunch mee of trakteer jezelf op heerlijke lekkernijen bij @Sandy’s Foodtruck. Voor vragen neem contact op met Carlijn French (buurtwerker WelzijnsKompas) via 06-45 162 321 of c.french@welzijnskompas.nl.