Hillegom heeft een eigen Monopoly-spel

Hillegom – Vanaf nu kan burgemeester Arie van Erk hele Hillegomse straten opkopen of misschien zelfs even naar de gevangenis. Van Erk kreeg van Serder Tolenaar het echte Hillegomse Monopoly-spel overhandigd en natuurlijk moesten ze het ook even spelen.

Advertentie

PLUS Tolenaar Hillegom heeft ervoor gezorgd dat er nu een echte Hillegomse versie van het beroemde spel is. Dus je kan straks De Hoofdstraat, Van den Endelaan, Jan Prinsheem en S.V. Hillegom kopen in deze speciale editie van Monopoly. Ondernemer Serdar Tolenaar: “Hoe leuk is het dat je vanaf nu voor deze eenmalige en unieke editie van Monopoly kunt sparen? Het is toch het bekendste spel ter wereld! Iedereen is er mee opgegroeid.”

Tot en met 7 december ontvangen klanten bij iedere 10 euro aan boodschappen bij PLUS Tolenaar Hillegom een gratis spaarzegel. Bij 30 zegels is de spaarkaart vol en kan het spel met 20 euro korting worden aangeschaft.

Foto’s: Annette Damman