°C
woensdag 17 juli 2024

Start nieuw seizoen Open Hof Hillegom

Hillegom – Zondag 15 september houdt Open Hof haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Aanvang is 10.30 uur en eindigt met koffie en thee. Loop gerust eens binnen, iedereen is welkom!’ Komende zondag trappen we het nieuwe seizoen af met een viering in het thema ‘Met hart en ziel’. Hoe kunnen we met hart en ziel ons inzetten voor alles wat we mogen doen? Hoe kunnen we met passie aan de slag?

Steven Parmentier denkt met ons na over deze vragen. Het wordt een feestelijke ochtend. De viering is, net als altijd, toegankelijk voor iedereen die wil. Er is een creche en kinderprogramma voor de kids. Open Hof is een laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap, voor meer informatie: www.openhof.com.

Aankomende evenementen

Lees ook: