°C
donderdag 25 juli 2024

Wenskaarten maken bij Open Hof

Hillegom – Dinsdag 17 september is er weer een creatieve middag bij Open Hof van 13.00 – 15.00 uur aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Diverse voorbeelden en knutselideeën liggen klaar voor wens- en 3D kaarten. Alle materiaal hiervoor is aanwezig. Bezoekers kunnen ook hun eigen schaar en papier meenemen. Komt u ook creatief bezig zijn? De toegang is gratis. Kom het 3D kaarten knippen eens proberen, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Mensen die gewoon een kijkje willen nemen zijn ook van harte welkom. Regelmatig is op dinsdagmiddag inloop in Open Hof. Naast koffie en thee zijn er afwisselende activiteiten met de bedoeling om andere Hillegommers te ontmoeten. Ook is er ruimte voor een gesprek. Voor meer informatie zie www.openhof.com.

Aankomende evenementen

Lees ook: