Nieuwe foyer voor Kulturele Raad

Hillegom – Na een periode hard werken van de vrijwilligers, kon op zaterdag 7 september de nieuwe foyer van de Kulturele Raad op feestelijke wijze geopend worden. Onder het genot van een kop koffie en taart kwamen de vrijwilligers samen, waarna Wethouder Fred van Trigt de foyer officieel opende door het doorknippen van de strik. De foyer heeft een volledige make-over gekregen met hulp van actieve Hillegomse ondernemers, onder andere De Stoffeerder, Meijer Maatinterieurs en Toff werkten hieraan mee. Wethouder Fred van Trigt gaf de vereniging bij deze feestelijke opening een groot compliment door te benoemen dat de foyer nu echt een theater-uitstraling heeft gekregen. Het moment werd tevens aangegrepen om Mia van der Raad in het zonnetje te zetten, die al 25 jaar vrijwilliger is bij de Kulturele Raad.

Foto’s: Theske Slijkerman