°C
woensdag 24 juli 2024

Samenkomst in Open Hof

Hillegom – Zondag 8 september houdt Open Hof haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Aanvang is 10.30 uur en eindigt met koffie en thee. Loop gerust eens binnen, iedereen is welkom!’

‘Ik heb er de kracht niet meer voor!’. Het is een bekende uitspraak die je vast wel eens hebt gebruikt. Misschien hoor je in je achterhoofd de stem van Gerard Joling die deze kreet regelmatig gebruikte in een van zijn tv-programma’s. Heb jij dat gevoel ook wel eens, er ‘de kracht niet meer voor hebben’? Pim Vrijmoeth spreekt zondag in Open Hof over de kracht die God jou wil geven. Het is best iets bijzonders dat je niet alles zelf hoeft te doen, alles uit eigen kracht voor elkaar hoeft te boksen. God wil jou helpen en kracht geven.

Lees ook: Bingo in Plein28.

Er is een creche en kinderprogramma voor de kids. Open Hof is een laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap, voor meer informatie: www.openhof.com

Aankomende evenementen

Lees ook: