°C
maandag 15 juli 2024

Dialoogtafel in Plein28

Hillegom – In de zomerperiode zijn er in Plein28 onder de noemer ZomerPlein extra activiteiten voor ouderen. Gedurende zes weken is er wekelijks een speciale activiteit voor ouderen gericht op bewegen en ontmoeten. Een van deze activiteiten is een dialoogtafel in Plein28, Henri Dunantplein 28 Hillegom. De dialoogtafel vindt plaats op donderdag 1 augustus van 10:00 – 13:00 uur.

Dialoogtafel

In kleine groepjes gaat men met elkaar in gesprek over het thema ‘Ontmoeten’. Deze groepjes wisselen ervaringen, dromen en mogelijkheden met elkaar uit onder leiding van een gespreksleider. Na de dialoogtafel lunchen de deelnemers samen. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor 55 jaar en ouder.

Deze wekelijkse speciale activiteiten worden georganiseerd door WelzijnsKompas en mogelijk gemaakt door een gezamenlijke financiële bijdrage van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.

Lees ook: Daten&eten in Plein28.

Aanmelden

De kosten voor deze activiteit zijn € 5,-, inclusief eten. Aanmelden kan door te bellen met Welzijnskompas: 0252 – 757 100 (tussen 09:00 en 12:30 uur). Meer informatie is te vinden op de website www.plein28.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: