°C
zondag 14 juli 2024

Kunstwerk Paspartoe in Plein28

Hillegom – Plein28 is een leer- en ontmoetingscentrum waar samen – leren – doen centraal staat. Sinds kort is er een kunstwerk te bewonderen dat gemaakt is in het atelier van Paspartoe, gelegen aan de Meerstraat 18a. Voor Plein28 hebben zij een prachtig kunstwerk geschilderd waarop het Hillegomse stadshart met de pomp te zien is. Ook de bollenvelden zijn erop afgebeeld.

Lees ook: Gewijzigde openingstijden zomerperiode Plein28.

Paspartoe

Paspartoe is een creatief centrum in Hillegom waar mensen met een verstandelijke beperking naar de dagbesteding gaan. De cliënten van Paspartoe hebben inmiddels het kunstwerk kunnen bewonderen bij Plein28. Het kunstwerk heeft een prominente plek gekregen middenin het pand en volgens de bezoekers fleurt Plein28 hierdoor helemaal op.

Kom gerust eens langs bij Plein28 om het kunstwerk te bewonderen onder het genot van een kopje koffie. Het adres is Henri Dunantplein 28 in Hillegom. Voor informatie over Plein28 kan er contact opgenomen worden met Marije Pots 06 – 406 44 805 of 0252 – 757 100 (tussen 09:00 en 12:30 uur). Of kijk voor meer informatie op www.plein28.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: