°C
dinsdag 16 juli 2024

McDonald’s Hillegom start met Table Service

Hillegom – McDonald’s restaurant Hillegom bedient vanaf vandaag haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

Table Service

“We kijken er ontzettend naar uit om vanaf vandaag Table Service aan onze gasten te introduceren. Door hen de mogelijkheid te bieden het eten aan tafel te brengen, kunnen ze na het plaatsen van hun bestelling lekker ontspannen en meteen bij hun gezelschap aan tafel aansluiten. Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!”, aldus Ed Lugtigheid, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Hillegom .

“Ik ben blij dat we nu ook gasten persoonlijk aan tafel gaan bedienen.”, voegt een enthousiaste medewerker bij McDonald’s restaurant Hillegom toe. “Het is een stukje extra service die we aanbieden en je merkt dat gasten dat fijn vinden en waarderen.”

Over McDonald’s Table Service

Wanneer gasten bij de bestelzuil in het restaurant een bestelling plaatsen, kunnen zij kiezen voor Table Service. Als de gast hiervoor kiest, dan kan hij/zij een tafelkaart uit de houder pakken. Het nummer van de tafelkaart kan men dan op de kiosk invoeren. Vervolgens kan men na het afrekenen meteen plaatsnemen in de lobby van het restaurant of op het terras. De gast neemt de tafelkaart mee naar zijn/haar zitplaats terwijl het eten ondertussen vers bereid wordt. De servicemedewerker van McDonald’ s kan aan de hand van een ingebouwde bluetoothzender in de tafelkaart de gast meteen vinden. De medewerker serveert de bestelling van de gast direct persoonlijk uit aan tafel. Hierdoor kan McDonald’s haar gasten sneller, beter, maar vooral persoonlijker van dienst zijn. Aan tafel bedienen kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is. Door het enthousiasme van de gasten en medewerkers is het aantal McDonald’s restaurants met Table Service het afgelopen jaar flink toegenomen. Al ruim 150 restaurants in Nederland bieden de service momenteel aan!

Lees ook: Gewijzigde openingstijden zomerperiode Plein28.

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 248 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Aankomende evenementen

Lees ook: