Dans salon in Plein28

Hillegom – In de zomerperiode zijn er in Plein28 onder de noemer ZomerPlein extra activiteiten voor ouderen. Gedurende zes weken organiseert WelzijnsKompas wekelijks een speciale activiteit voor ouderen gericht op bewegen en ontmoeten. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door een gezamenlijke financiële bijdrage van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.

De eerstvolgende activiteit is de Dans Salon in Plein28, Henri Dunantplein 28 Hillegom. De Dans Salon vindt plaats op donderdag 18 juli van 14:00 – 15:30 uur. U kunt dansen op bekende muziek uit de jaren ’60 en ’70. Ook mensen die hulp nodig hebben met staan zijn van harte welkom. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om samen een dansje te wagen.

Lees ook: Een geslaagd, muzikaal Hillegom Romantique.

WelzijnsKompas organiseert deze activiteit in samenwerking met Zorgbalans en HOZO. De toegang tot deze activiteit is gratis. Aanmelden voor Dans Salon kan door contact op te nemen met Marije Pots 06 – 406 44 805 of 0252 – 757 100 (tussen 09:00 en 12:30 uur). Ook kan u zich per e-mail aanmelden via: info@plein28.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.plein28.nl.