Hillegom Romantique druk bezocht

1 min leestijd

Hillegom – Wie zondag de Hoftuin in liep waande zich even in de geschiedenis. De Hillegomse Harmonie Kapel had zondag 7 juni voor de derde keer het Hillegom Romantique festival georganiseerd.

Bezoekers waren vooraf opgeroepen om gekleed in romantische kleding met mooie hoeden te komen. Ook kon iedereen zelf zijn picknickmand en kleed of stoeltjes mee nemen om zo naar het gevarieerde programma te kijken.

Burgemeester Arie van Erk opende het culturele evenement, waarna op drie podia de hele middag optredens waren van muziekgezelschappen en koren.  De Hillegomse Harmonie Kapel opende de middag, waarna het Hillegoms Dubbelriet Ensemble, de muziekschool, Cantiflora en Eigenwijs onder andere optraden. Verder waren er diverse kunstenaars en de balletschool met een dans. Ook konden er oud-Hollandse spelletjes gedaan worden of ritje te paard gemaakt worden. Als afsluiting was er een gezamenlijk optreden.

Foto’s: Nico Kors en Tonny de Rooij