°C
zaterdag 13 juli 2024

Jamevenement bij standplaats Nederzandt

Hillegom – Het Jamseizoen van Café Thuys wordt net als vorig jaar op bijzondere wijze afgesloten bij Standplaats Nederzandt en wel op zaterdag 6 juli. De twee jamevenementen worden samengevoegd tot “Sing Songs around the Campfire” en is gratis toegangelijk.

Vanaf 16.00 uur kan men terecht op deze tweede editie en gehoopt wordt natuurlijk op een mooie Zomerse avond met de geur van het kampvuur in je neus, zand tussen je tenen, langzaam dovend zonlicht, een zeebriesje door je haren, lekkere drankjes en natuurlijk de muziek. 


Oude en nieuwe nummers wisselen elkaar af, maar je kent ze vast. Zeventien ‘Thuys’-muzikanten nemen je in wisselende settings mee in al die goede songs. Feel free om lekker mee te zingen of gewoon te luisteren en te dansen.

Strandschoolbus

Net zoals vorig jaar zal de bus van Nederzandt pendelen tussen Thuys en Nederzandt. 
• Om 16.00u en 17.00u van Thuys naar Nederzandt
• Om 22.00u van Nederzandt naar Thuys

Line up

Vocals: Edith Steenvoorden, Manon Grendel, Nathalie van Deursen, Angelique Mollers, Ciska van Nassau, Michael John Lagendijk.

Gitaar, viool, bas: Jordy Tschur, Milan Couzijn, James Schot, Frank Boonzaaijer, Maarten Verhoef, Lance Pinnell, Ruud Rosina, Darko Filipovic.

Drum, percussie: Eddy Vink, Alex Vrolijk, Max van Haasen.

Aankomende evenementen

Lees ook: