SamenLoop voor Hoop officieel van start

1 min leestijd

Hillegom – De voorbereidingen voor de SamenLoop voor Hoop in Hillegom zijn nu officieel van start! De SamenLoop vindt volgend jaar – op 20 en 21 juni 2020 – plaats op het terrein van SV Hillegom. Tijdens de kick-off en informatiemiddag in Villa Flora deelde wethouder Fred van Trigt zijn enthousiasme over dit evenement. “We zijn er trots op dat de SamenLoop in 2020 weer plaatsvindt in Hillegom. De SamenLoop draagt bij aan de saamhorigheid in ons dorp.”

Voorzitter Anette van de Panne heeft ambitieuze doelstellingen: zij hoopt dat er in 2020 100.000 euro wordt ingezameld voor het KWF. De teams hebben daarbij een belangrijke rol met hun fondsenwervende acties. Inmiddels zijn er al zeven teams ingeschreven en meerdere teams hebben al aangekondigd ook te gaan deelnemen. Zowel teams die al in 2017 (en eerder) hebben deelgenomen als nieuwe teams. Meer weten of inschrijven? Ga naar www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom