°C
dinsdag 16 juli 2024

Feit- of fictiewandeling Vrienden van Oud Hillegom

Hillegom – Op woensdagavond 10 juli organiseert Stichting Vrienden van Oud Hillegom de Feit- of fictiewandeling. Veel deelnemers kijken er al naar uit. Het is immers ieder jaar opnieuw een uitdaging om de ware en verzonnen verhalen te onderscheiden. Veronica Handgraaf en Wilbert Koops vertellen ook dit jaar verhalen tijdens de wandeling door het centrum van Hillegom. De wandeling start om 19.00 uur bij de Grote Pomp aan de Houttuin en eindigt bij onderkomen De Vonk achter de Maartenskerk. Hier wordt duidelijk wie de hoogste score had en daarmee de oorkonde ontvangt. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Deelname kost € 3,00 en aanmelden is niet nodig.

Zomeravond-activiteiten

De Vrienden van Oud Hillegom organiseren nog vier zomeravond-activiteiten. Op 17 juli wordt met de fiets twee tuinenbezoeken afgelegd in Hillegom, op 24 juli wandelen we de Villa-route, op 31 juli fietsen we de Oorkonde-route en tenslotte op 7 augustus wandelen we de Six-wandeling. De routes van deze fietstochten en wandelingen zijn nieuw in samenstelling dit jaar. Hiervoor is het vertrekpunt Kwekerij Veelzorg aan Stationsweg 131. Hier is het onderkomen van de Vrienden gevestigd. Na afloop kan hier worden nagepraat onder het genot van een versnapering.

Lees ook: Zomer… lezen!

Stichting Vrienden van Oud Hillegom

De vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom zet zich op verschillende manieren in voor historisch Hillegom. Zo organiseren zij allerlei evenementen. Zie hiervoor de website www.vriendenvanoudhillegom.nl. U bent van harte welkom in het Vrienden-onderkomen op Kwekerij Veelzorg, Stationsweg 131, op dinsdagavonden van 19.30-21.30 uur en elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30-16.00 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: