High tea speeltuin Jeugdland

Hillegom – Bij Speeltuin Jeugdland werd op woensdag 26 juni een High tea georganiseerd voor de bezoekers van de Huiskamer. Deze huiskamer is iedere woensdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur en iedereen is dan welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken. Het bestuur van Jeugdland wilde het project in kaart brengen en daarom werd het idee opgevat voor een high tea.

Lees ook: Sport- en beweegfestival.

Er waren 15 bezoekers en zij genoten met volle teugen van tien warme en koude hapjes, verzorgd door het bedrijf High tea & More. Ook wethouder Jan van Rijn was van de partij en hij voerde een gezellig gesprek met de aanwezigen. Het was een geslaagd evenement, dat in verband met het mooie weer buiten werd gehouden. Uiteraard kon de huiskamer bezocht worden. Binnenkort zal er weer een sfeer verhogende activiteit worden georganiseerd in de huiskamer.