Hillegom Romantique

1 min leestijd

Hillegom – Op zondag 7 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert de Hillegomse Harmonie Kapel voor de derde keer het Hillegom Romantique festival in de Hoftuin, bij het gemeentehuis van Hillegom.  De HHK nodigt bezoekers uit om, liefst gekleed in romantische kleding met mooie hoeden, het festival te komen bezoeken. Er is een gevarieerd programma en men kan zelf een picknickmand,  kleed of stoeltje meenemen. In de Hoftuin is frisdrank, wijn en ijs te koop.

Om 13.00 uur opent burgemeester Arie van Erk het culturele evenement, waarna op drie podia de hele middag optredens zijn van muziekgezelschappen en koren.  De Hillegomse Harmonie Kapel opent de middag, waarna het Hillegoms Dubbelriet Ensemble, de muziekschool, Cantiflora en Eigenwijs onder andere optreden. Tevens zijn er diverse kunstenaars en de  balletschool komt met een wervelende dans.  U kunt meedoen met oud-Hollandse spelletjes en Stal Jasper verzorgt ritjes te paard.  Om 16.40 uur is een grande finale, waarbij alle gezelschappen een gezamenlijk optreden verzorgen.  Het volledige programma is te zien op www.hillegom-romantique.nl.