°C
dinsdag 23 juli 2024

Word nu klimaatcoach

Hillegom – Als Klimaatcoach helpt u inwoners uit uw eigen woonplaats om klimaatvriendelijke keuzes te maken. De gemeente biedt de training tot Klimaatcoach eenmalig gratis aan voor inwoners van Hillegom, Lisse en Teylingen.

Wil je graag leren hoe mensen ook echt klimaatvriendelijke keuzes kunnen gaan maken? Wil je ook anderen in beweging brengen om deze keuzes te maken en in je eigen woonplaats groepen coachen waarbij je mensen begeleidt in de gedragsverandering?

Doe dan mee aan onze driedaagse training tot Klimaatcoach die HLTsamen organiseren op een locatie in Hillegom, Lisse of Teylingen in september.

Wat doet een klimaatcoach?

U begeleidt vrijwillig zo’n 2 workshopseries van 6 avonden per jaar. Het gaat om de serie WoonGesprekken en/of de serie KlimaatGesprekken. Hierbij begeleidt u deelnemers stap voor stap van weten naar doen, zodat het mensen lukt om hun duurzame ambities waar te maken

Woning verduurzamen

Inwoners van 8 straten in de gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen deden mee aan de workshops WoonGesprekken. Hiermee hebben zij hun ambitie waargemaakt om hun woning duurzamer te maken. Klimaatcoaches van Stichting Klimaatgesprekken begeleiden deze workshops. Dit doen ze samen met een energiecoach van Stichting Bollenstreek Duurzaam en experts van Duurzaam Bouwloket

Meld je aan vóór 19 juli! Ga naar www.klimaatgesprekken.nl/HLT

Neem voor vragen contact op met info@klimaatgesprekken.nl. Vermeld in het onderwerp training tot klimaatcoach HLT. Dan nemen zij contact op.

Aankomende evenementen

Lees ook: