Zeynep Nederlands Kampioen

1 min leestijd

Aalsmeer – Zondag 26 mei waren de Nederlandse kampioenschappen ritmisch gym B in Aalsmeer, waar al onze 1e divisie meiden zich voor geplaatst hadden. Deze wedstrijd werd georganiseerd door RDGA.

Zeynep Özler (9) en Lucia Acuña (9) deden mee bij de benjamins met een oefening zonder materiaal en een oefening met hoepel. Hierbij werd Lucia knap 10e en Zeynep met een prachtige hoepeloefening gedeeld 1e, wat betekent dat zij Nederlands kampioen is geworden.

Daarna was het de beurt aan Emma van Gompel (11) en Lorelei Csellak (11). Zij deden mee bij de prejunioren met 3 oefeningen: zonder materiaal, hoepel en knots. Hierbij werd Emma 7e van Nederland met een mooie oefening zonder materiaal en Lorelei 6e met een prachtige hoepeloefening.

De sporters en trainsters van Jahn Hillegom konden met een goed gevoel huiswaarts.