Expositie: The Beatles

1 min leestijd

Hillegom – Op zoek naar een Beatlemania-ervaring? Kom dan naar de Bibliotheek in Hillegom.

Geïnspireerd door de wereldberoemde popgroep The Beatles is daar een expositie te zien vol bijzondere kunstwerken samengesteld door diverse leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo. De expositie is tijdens openingsuren te zien van 4 juni tot en met 30 juli in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1. De toegang is gratis.

Expositie

Van schilderij tot gedicht. En van beeld tot glaswerk. Allerlei kunstwerken doen mee. Eén van de leden van het collectief vond inspiratie in de muzikanten, de ander haalde zijn inspiratie uit de instrumenten of de songteksten. Hierdoor ontstond een prachtige collectie, geïnspireerd op The Beatles.

Deze expositie maakt deel uit van de diverse activiteiten die dit jaar in Hillegom worden georganiseerd rondom The Beatles. 
Dus kom in een yellow submarine, of gewoon op de fiets naar de Bibliotheek Hillegom en geniet van deze gratis expositie.  

Dinsdag 4 juni t/m dinsdag 30 juli | Tijdens openingstijden | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1