°C
dinsdag 16 juli 2024

Trommelschieten bij Electro World Schoonderbeek

Hillegom – Na het geweldige succes van de voorgaande 5 jaren, organiseert Electro World Schoonderbeek in Hillegom opnieuw het gratis jeugd-evenement Trommelschieten!

Zaterdag 1 juni 2019 wordt in de Hoofdstraat voor de deur bij Electro World Schoonderbeek opnieuw een sport gerelateerd win-wedstrijd georganiseerd. Kinderen van 4 t/m 14 jaar kunnen gratis meedoen met het evenement Trommelschieten. Het Trommelschieten begint om 11:00 uur en eindigt om 15:00 uur.

Lees ook: Sport als middel om op veel vlakken iets te bereiken.

Trommelschieten

Er worden wasmachines, drogers en vaatwassers opgesteld met punten erop. De kinderen mogen proberen in de deuropeningen van de machines te schieten met een voetbal. Daarmee kunnen ze punten scoren. Iedere deelnemer wint een ijsje. De leeftijdscategorieën (4 t/m 6, 7 t/m 10 en 11 t/m 14 jaar) maken kans op het winnen van een officieel voetbalshirt van hun eigen favoriete club met naam en rugnummer naar keuze.

Kijk voor meer informatie op de website van Electro World Schoonderbeek.

Aankomende evenementen

Lees ook: