Fonds Perspectief in Duin- en Bollenstreek

1 min leestijd

Duin- en Bollenstreek – Fonds Perspectief helpt stichtingen en organisaties, die zich richten op met achterstelling bedreigde of achtergestelde groepen in de Duin- en Bollenstreek. Zij ondersteunt met geld, projecten die de zelfredzaamheid van mensen bevorderen binnen het domein Educatie & Vorming.

Fonds Perspectief staat zeer open voor vernieuwende initiatieven. Zolang het doel maar is dat mensen kunnen groeien, zelfredzaam worden en weer toekomstperspectief krijgen.

Lees ook: Onthulling Beatlesmonument.

Subsidie aanvragen via de nieuwe website

Via de nieuwe website van Fonds Perspectief kunnen organisaties een ‘quick check’ doen. Zo zien zij direct of hun project een grote kans van slagen heeft om een subsidie te verkrijgen. Of direct een subsidieaanvraag online indienen.