°C
zaterdag 13 juli 2024

Middagvierdaagse Hillegom 3 km

Hillegom – Tegelijk met de avondvierdaagse (21 mei tot en met 24 mei 2019) organiseert Hillegom in Beweging de “Middagvierdaagse” in Hillegom. Dit is een gezamenlijk initiatief van HOZO, PCI, Stichting Avondvierdaagse Hillegom, Welzijnskompas en team Hillegom in Beweging.

De afstand van 3 km is geschikt voor alle doelgroepen, met andere woorden de oudere doelgroep, mensen met een beperking en een ieder die hieraan mee wil doen. Lopend met of zonder rollator en ook zij die in een rolstoel zitten. Elektrische rolstoelen en scootmobiles kunnen helaas niet meedoen. Het is fijn wanneer een deelnemer zelf voor begeleiding kan zorgen, maar lukt dit niet of niet alle dagen dan zoekt de organisatie voor u een vrijwilliger.

Op dinsdag 21 en woensdag 22 mei wordt er gestart bij Parkwijk (Parklaan 2, Hillegom)

Op donderdag 23 en vrijdag 24 mei wordt er gestart bij Bloemswaard (Garbialaan 3, Hillegom)

Na afloop heet de organisatie u welkom met een kop koffie of thee in respectievelijk Parkwijk of Bloemswaard. Voor deelname betaalt u 4,25 euro (of u nu 1, 2, 3 of alle dagen loopt). Wanneer u vier dagen op rij meeloopt dan ontvangt u na afloop een presentje en mooie een medaille.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sandra Boonstra, T  06-15691790, E  sboonstra@sportsupport.nl of kijken op www.hillegominbeweging.nl

Wilt u als vrijwilliger deze activiteit ondersteunen dan kunt u contact opnemen met de organisatie. Graag aanmelden voor 15 mei aanstaande.

Aankomende evenementen

Lees ook: