°C
woensdag 24 juli 2024

Avondvierdaagse Hillegom 3 km

Hillegom – Ook dit jaar organiseert de PCI, in samenwerking met de Stichting Avondvierdaagse Hillegom, Welzijnskompas, de HOZO en team Hillegom in Beweging, tegelijk met de avondvierdaagse (21 tot en met 24 mei 2019) de “Avondvierdaagse Hillegom” –  3km.

De afstand van 3 km is geschikt voor alle doelgroepen. De wandeling is ook geschikt voor ouderen en mensen met een beperking. Elektrische rolstoelen en scootmobielen kunnen helaas niet meedoen. Het is fijn wanneer een deelnemer zelf voor begeleiding kan zorgen, maar lukt dit niet, of niet alle dagen, dan zoekt de organisatie begeleiding (vrijwilligers).

Na afloop heet de PCI u welkom met een kop koffie of thee in het Plein28 (Henri Dunantplein, Hillegom). Voor deelname betaalt u 4,25 euro (of u nu 1, 2, 3 of alle dagen loopt). Wanneer u vier dagen op rij meeloopt, ontvangt u na afloop een presentje en mooie een medaille.

Beschikt u niet over een rolstoel maar heeft u wel interesse om deel te nemen? Meld dit bij opgave, dan wordt er een rolstoel voor u geregeld. U kunt zich als deelnemer aanmelden en u kunt ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met: Ruud van ’t Pad Bosch, T 06-16051809, E optotrain@gmail.com

Wilt u als vrijwilliger deze activiteit ondersteunen? Neem dan contact op met de organisatie. Graag aanmelden voor 15 mei aanstaande.

Aankomende evenementen

Lees ook: