°C
dinsdag 16 juli 2024

Muziekworkshops voor kinderen

Veel kinderen vinden het erg leuk om muziek te maken en zouden graag eens op een echt drumstel, keyboard of dwarsfluit willen spelen. Vrijdag 10 mei krijgen zij deze kans en kunnen zij een kijkje nemen in de muziekschool en muziek maken op al deze instrumenten! 

De ochtend begint met een workshop Muziek voor Peuters van 10.00 tot 10.30. Speciaal voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar met hun papa, mama of opa of oma. Gezellig samen muziek maken!

De workshop ‘Probeer een Instrument’ is later op de ochtend van 11.00 tot 12.00 en is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar. De kinderen krijgen een rondleiding door de muziekschool en mogen alle muziekinstrumenten uitproberen!

Beide workshops zijn gratis! Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: