°C
dinsdag 16 juli 2024

Jeu de Boules zoekt onderdak

Hillegom – In de wintermaanden maakt Jeu de Boules vereniging Hillegom gebruik van een pand aan de Wilsonstraat. Per 1 april 2019 is de huur opgezegd in verband met de  grondverkoop aldaar. Er moet dus nu hard gezocht worden naar een nieuw onderkomen.

Met de gemeente is de vereniging intussen in gesprek over een nieuw te bouwen overdekte hal om ook in de winter, aan hoofdzakelijk, de oudere Hillegommer de kans te bieden hun sport te beoefenen. Van 1 april tot aan 1 oktober wordt er gespeeld op onze prachtige buitenlocatie op de Zanderij achter het gebouw van Solution. Vóórdat de plannen voor een nieuw te bouwen binnen locatie zijn gerealiseerd gaan er zeker twee jaar overheen. Daarom zoeken zij voor twee winters vanaf ongeveer 1 oktober tot aan 30 maart een tijdelijk onderkomen.

Wat is er nodig

Een gebouw met ongeveer een afmeting van 15 x 20 m. Met een hoogte van minimaal 3 m. De aanwezigheid van een toilet of de mogelijkheid om een toilet aan te brengen is een must. De gesteldheid van de vloer is niet zo belangrijk daar kan de vereniging zelf de vloer geschikt maken om daar te kunnen “jeu de boulen”.

Wie kan helpen?

Iedereen die een ruimte beschikbaar heeft, of een mogelijk locatie weet kan contact opnemen met J. Jongbloed 0252- 518340 of 06-50535709.

Aankomende evenementen

Lees ook: